A FatFish Garage megalakulása kb 2008 körülre tehető, amikor egy baráti társaság egy autós találkozón ezzel a csapatnévvel indult el a vetélkedőn... Később ugyanezen baráti társaság közösen bérelt egy műhelyt, hogy saját hobbiautóikat legyen hol szerelgetni, ami szintén megkapta ezt az elnevezést. Azóta már sok idő eltelt, mindenkit kicsit más irányba sodort el az élet, de szerencsére a baráti társaság még megvan és az autok is.

Jelenleg a FatFish Garage néven Tóth László (más neveken Bogyó vagy Porky) tevékenykedik mint egyéni vállalkozó. Ez lennék én, aki ezeket a sorokat is írja épp.

A vállalkozás fő profiljának egy része még mindig az ami a kiinduláskor is volt, régi fordok karbantartása, felújítása és főleg elektromos javítása (én a saját Caprimat még 1997-ben vettem, 2004 óta vagyok a Capri Klub elnöke, ami néhány éve már mint Classic Ford Klub Magyarország Egyesület működik).
A vállalkozás másik része, ami jelenleg a hangsúlyosabb, az az autók elektromos rendszereivel kapcsolatosak: kábelköteg készítés, csatalakozók forgalmazása, írható motorvezérlők beépítése főleg amatőr versenyautókba, ugyanezen vezérlők programozása esetleges javítása, vezérlő elektronikák (pl PWM vezélrő, szélessávú lambda vezérlő, elektromos pillangószelep vezérlő stb) fejlesztése forgalmazása és beszerelése. Fontos, hogy sem gyári motorvezérlők programozásával, javításával nem foglalkozom, nincs chip-tuning vagy immo kiiktatás, ilyen kérdésekkel kár is megkeresni.

Igyekszem majd az oldalon minél több információval szolgálni az elérhető termékek és szolgáltatások köréről.