A hátsó traktus

 

25 htraktus01

Végre eljutottam a alváz hátsó traktusának a behelyezéséhez. Ez tulajdonképpen egy béka scorpioból kimetszett darab, a scorpio padlólemezének hátsó fele, amihez a hátsó futóművet lehet felcsavarozni. Ez egyszerübb, mint pl csőből legyártani egy új alsó részt, amihez felcsavarozható a futómű.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 htraktus02

 

Mivel a csőváz is pont egy ilyen részre épült anno. könnyű volt ott a helyére illeszteni a hátsó részt. Arra azért figyeltünk, hogy vízszintben legyen a cucc amit beépítünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 htraktus03

 

Miután minden irányba sikerült belőni a vízszintet, a hátsó alvázrész felét megjelöltem, és a bodén valamint a zéró álványon is meg lett jelölve a kocsi közepe, némi lézer és zsinor segítségével a hosszirányu közepet is sikerült belőni. Innentől már egyszerű volt a dolog, elöszőr pár helyen le lett pöttyölve hogy ne mozduljon el, majd rögzítve a csőhöz, és a hátsó lengéscsillapítónál már a végleges támasztódoboz alját és egyik oldalát is megkatpa. A Screaming Monkey arca lesz az autó alja, így egyszerű a zéró álványon összeállítani az alját.

 

 

 

 

 

 

25 htraktus04

 

25 htraktus05

 

25 htraktus06

 

25 htraktus07

 

25 htraktus08

 

25 htraktus09

 

25 htraktus10

 

 
Kérjük, hogy regisztrálj vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.

Bejelentkezés

5 Legfrisebb cikk